Saturday, November 21, 2009

syafiq zulkarnain

syafiq buat perangai chomel dier yg xpenah dibuat seblm ni....

video


disebbkn terlalu hiper active...
dier terhantuk kt meje....
huhuhuhuhu.....

video

sungguh chomel....

18 NOVEMBER 2009

satu kejadian yg sungguh dahsyat telah berlaku pada tarikh ini..
kawan ku telah ditimpa musibah akibat drpd gempa bumi yg xdapat di elakkan...
yg telah berlaku di kolej kami...
(xder pon gempak mner gempe bumi 2... hikhik)

keadaan kawan ku ini sunnguh menyedihkn dan menscarykn untuk tontonan umum...
kepade siape yg ader sakit2 yg kronik...
seng jer...
jgn tgk lar pic membr aku ni....
huahuahua....

ini lar pic kawan ku yg sungguh malang ni...
sungguh tragis kawan ku ini...

jika anda semua lihat pic di atas ni....
tangan kawan ku ini telah ditimpa dgn streka yg panas...
ish3....
sungguh memilukan...


dan ini lar pic kawan ku yg ditimpe musibah ari itu...
SYAZA NADIRAH AZHAR...

sungguh ku xsangke..
begini jdnya kawan ku ini....
hukhukhuk....






































p/s:
hahahahahahahahahahahaahahaha...................
gendut2....
keje ko melayan jelar ap yg kitorg buat kt ko ek....
hikhikhik.......
len kali amalkn lagi yer...
biar kitorg boleh buat yg lg gempak2 lg...
pas 2 sebar kt blog masing2...
huahuahuahuahua...
klu org len...
sure xkn buat nyer... cm ner ko buat tau...
exclusive dowh...
hehehehehehe...........

Monday, November 16, 2009

i've got my lesson

aku terase cam diri aku ni di perbodohkn oleh org arr skunk ni...
asyik2 aku yg kne dgr ckp org..
asyik2 aku ni kene time ap yg org buat kt aku...
btol2 cm hmbe abdi...
aku ni manusie gak..
bkn binatang yg boleh korg buat sesuke aty korg jer kt aku...
time susah..
sumer cri aku..
time seng sumer lpekn aku...
sumpah..
aku rse cm nk maki hamun jer kt org2 ni sumer...
lgsg xmembantu...
menyusahkn ader arr...
aku rse lbh bek aku hidup sorg2 tnpe org len...
aku xsusahkn org..
org pon xsusah kn aku...
aku patutnyer dr awal lg dgr kate2 ayh aku...
xptt aku dgr diri aku sndri atau org len...
ni lar akibat biler dah terlalu dgr sgt kater org..
hidup aku yg merane...
sedangkn org len hidup senang lenang jer...
aku rse menyesal sungguh2 skrg ni..
tp aku xblh nk patah balek ap yg dah jd kt aku sblm ni..
aku kne troskn hidop aku dgn lbh hty2 lg...
i should think about my future right now...
this life is not unfair 2 everyone...
we should be more carefull n people who have frends...
better be carefull..
u have 2 make sure that ur frend dont hit u from back...
choose the best one...
the end..

Sunday, November 15, 2009

I'm yours


Well you done done me and you bet I felt it

I tried to be chill but you’re so hot that I melted

I fell right through the cracks,

Now I’m trying to get back


Before the cool done run out I’ll be giving it my bestest

And nothing’s going to stop me but divine intervention

I reckon it’s again my turn to win some or learn some


But I won’t hesitate no more, no more

It cannot wait, I’m yours


Well open up your mind and see like me

Open up your plans and then you’re free

Look into your heart and you’ll find love love love love


Listen to the music of the moment people, dance and sing

We’re just one big family

And it’s our God-forsaken right to be loved loved loved loved loved


So I won’t hesitate no more, no more

It cannot wait I’m yours

There’s no need to complicate, our time is short

This is our fate, I’m yours


D-d-do do you, but do you, d-d-do

But your got scooch on over closer dear

And I will nibble your ear


I’ve been spending way too long checking my tougue in the mirror

And bending over backwards just to try to see it clearer

But my breath fogged up the glass

And so I drew a new face and I laughed


I guess what I be saying is there ain’t no better reason

To rid yourself of vanities and just go with the seasons

It’s what we aim to do, our name is our virtue


But I won’t hesitate no more, no more

It cannot wait, I’m yours


(I won’t hesitate)

Open up your mind and see like me

(No more, no more)

Open up your plan and then you’re free

Look in to your heart and you’ll find the sky is yours

(It cannot wait, I’m yours)


So please don’t, please don’t, please don’t

There’s no need to complicate

Cause our time is short

This oh this this is our fate, I’m yours


Tuesday, November 10, 2009

serabot!!!!!!!

aku skunk ni tol2 tgh serabot otk..
tension pon ader..
skt aty pon ader...
rse cm nk pukul org pon ader...
sumer2 ader ar...
sssssssssstttttttttrrrrrrrrrrreeeeeeeessssssssnnnnnnnnnyyyyyyyyyeeeeeeeerrrrrrrr.......
aku ni nk period ker ap ni???!!!!
huh!!!!!
plek2....
huhuhuhuhuhuhu..........

Monday, November 9, 2009

suke dan duke!!!!!

next week kolej aku dah nk bukak dah...
setelah sebulan menapak di rumah..
dgn kebosanan yg xdpt dibendung lg..
akhirnyer dapat gak aku balek kolej..
hahahahaahaha...

sebenarnyer bkn ap..
aku ni rindu nk mati kt mmbr2 kolej aku 2..

huhuhuhuhu...
rindu nk lepak ngn dorg..
hang out ngn dorg..
gaduh ngn dorg... hikhik..
mengumpat ngn dorg...
n sedare2 ngn dier lar...
wei korg...
gue kangen bangat ama lu sumer..
aku xsabar nk jmpe korg..
miss uall damn so much..

n sedar xsedar..

kitorg sumer dah nk masuk sem 3 dah...
hahahahaha(gelak bangge)...

tp yg cuak nyer skunk..
biler dah start sem baru...
result pon kuar skali...
seram lak aku pikir2 kn sal result ni...
tkt fail...
aku dgr dr org lak..
rmai yg kntoi basic account...
2 yg menambahkn lg cuak aku...
dr aku ni bdk cool(poyo lebih)..
tros jd cm cacing xreti dok diam kt umh ni dgrresult akaun cm 2..
hurm..
alamaknyer klu aku xlepas..
kne repeat lar subject 2...
jenuh tol nk merepeat subject ni...

doa2 lar xfail subject 2...
ammmmmmmmmiiiiiiinnnnnnnnnnnn.......

harry potter







aku ni sebenarnye minat btol ngn citer harry potter...
2 yg smpi kumpul buku dier...
citer dier pon aku kumpul..
tp syg..
impian tok aku aku kumpul sumer buku dier xsmpi agy..
no 1 pyer aku xder..
seingat aku..
aku dah penah beli..
tp hilg..
hurm..
xper lar...
aku akn beli len kli..
aku ni bce dlm bhse mlyu pnye lar...
bb english aku xmntp lg..
2 yg beli dlm bhse mlyu pnye..
huhuhuhuhuhuhu...
aku xkesah..
paper pon aku tetap gilerkn citer ni...
huhuhuhu....

Thursday, November 5, 2009

ber[holiday] di penang n cameron

last friday, sab2 n sunday...
aku ngn parents aku n sowg pekerjer mother aku n ank dier g lar holiday..
nk di jd kn kisah...
mother aku yg aku syg ni..
ajak lar aku g penang..
sbb bpk aku ader keje kt sne..
n syafiq ikot...
so..
aku pon hurm..
ok jelar...
then..
ari jumaat 2.. biler nk gerak dr umah..
aku tye lar mother aku yg tercinte ni..
"ma.. syafiq ikot x??"
then moter aku ni jawab lar.." xjd.. sbb kak luluk (my mothers worker) nk balik umah dier kt s.buloh.. n suami dier xbg pegi.."
so.. aku pon cm bosan arr... sedih aty aku...

then kitorg pon gerak lar g kantin mother aku kt UM.. n my father pon time 2 nk semayang jumaat.. singgah lar mkn jap..
then aku g lar jmpe kak luluk.. tye lar kat dier.. "kak.. kakak n syafiq pegi x penang?" awalnyer kakak kate x..
then aku tye byk kali... bru dier ckp... "kak luluk pegi lar.. nmpk 2 beg dah kenas ats meje..." aku pon ngn senyum kambing happy lar.. then kak luluk ckp.. "diam tau..
mama xbg kak luluk ckp kt yana.."
pas2 aku ngn geram aty..
g lar embush mother aku ni...
"owh.. mama tipu yana ek??"
n mother aku still nafi kn...
then aku wt bodo lar...

lepas dah settle mkn n father aku pon dah blek dr semayang..
kitorg pon gerak lar...
n kak luluk memg ikot..
huhuhuhu...
ini penipuan pertame..
ader penipuan kedue...

time kat dalam kete 2...
(time ni mother aku g bank kuarkn duit..)
aku tye lar father aku..
"ba.. baba ader kejer ape kt penang?"
then father aku jawab lorh..
"haha.. yana kne tipu ngn mama lagi..
keje baba bwk keter jer... hahaha..."
aku ngn panas aty nyer mengucap jer lar..
geram tol kne tipu...
then mother aku dah msk keter aku embush dier agy skali...
"owh.. mama tipu yana ek.. kater baba ader keje..."
pas2 mother aku ckp.. "alar.. klu mama xckp cm2.. sure yana xnk pegi nyer..
dah tau sgt..
klu ckp xbwk syafiq sure xnk pegi..tp xblh nk tolak jer sbb dah jln dah.."
aku pon dlm aty.. "mak aku ni cm tau2 jer aku xnk pegi klu xder syafiq.."
aku pon just gelak jelar... 2 yg mmpu..
huahuahuahua...

2 lar a-kisah nyer.. kene tipu ngn mother sndiri...
huahua... tp memg best..
dpt g cuti..
kurg2 dpt lar hilgkn ckit kebosan yg melampau kt umah 2...
huhuhu...

kt bawah ni.. ader pic time cuti 2..
enjoy it k..

enam pic ni..time kt penang..











ni lar keje aku biler dah bosan xtau wt per kt hotel...
wt lar love ni.. huhuhuhu...

empat bawah ni dekat cameron..






klu g cameron xbeli straberi memg xsah.. huhuhu..


ni lar syfiq chomel yg di war2kn kt ats 2..